Grootse line-up voor 20e editie Pleinpop.nl

De volledige line-up van de 20e editie van Pleinpop.nl is bekend! Grote namen als André Hazes (met band), Maan (met band), Tino Martin, Samantha Steenwijk, ABBA Fever en het Feestteam zorgen samen met DJ Roy, de duizenden bezoekers en vele vrijwilligers weer voor een onvergetelijk knalfeest op 3-4-5 april in Alphen aan de Maas. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Vrijdag 3 april

Deze avond staat in het teken van grootse live-bands: de bekroonde tribute-band ABBA Fever, de razendpopulaire André Hazes met zijn band en de zeer talentvolle zangeres Maan met haar band.

Zaterdag 4 april

Sinds een aantal jaar is de zaterdagavond steeds meer een Hollandse avond geworden, met Nederlandstalige muziek in allerlei genres: van volksmuziek tot feestknallers. Dit jaar presenteert Pleinpop.nl met trots deze grootheden in het Nederlandse genre: Tino Martin, Samantha Steenwijk, Zanger Kafke, John West, Jannes en de Gebroeders Ko.

Zondag 5 april

Binnen drie tellen is het feest aan met deze topband: PROOST! Stageflames, confettikanonnen en…120 superhits die iedereen keihard meezingt en/of meespringt. Om het feest compleet te maken bestijgen Wesly Bronkhorst en Het Feestteam het podium tijdens de gezelligste zondagmiddag van Maas & Waal.

Kaartverkoop

Kaarten bestel je eenvoudig online. Vanaf 12 januari vind je de kaarten ook bij verschillende voorverkoopadressen.

Nieuwe locatie

De 20e editie vindt plaats op een nieuwe locatie, op een steenworp afstand van het plein: aan de Kerkdijk bij de loswal. Deze locatie heeft volgens de organisatie alles in zich om een goede, ruime en veilige feestlocatie te zijn. Op deze bijzondere plek aan de Maas is er bovendien meer ruimte om een nieuwere tent te plaatsen waarmee Pleinpop.nl nog jaren vooruit kan.

20 jaar Pleinpop

Pleinpop.nl is in twee decennia uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een groot muziekfestival voor jong en oud met nog altijd de dorpse gezelligheid. Waar bekende, grote en veelbelovende artiesten op het podium staan en waar duizenden mensen uit de regio samen feest vieren. Meer over het ontstaan van Pleinpop.nl