DJ ROY

DJ ROY

DJ ROY

Altijd, en overal muziek!

Roy Keuter, is als DJ Roy bekend in het Nederlandse uitgaansleven. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds 1 van de meest geboekte dj’s van Nederland en draait hij zo’n 4 dagen per week in het hele land. Maar ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa’s, Gran Canaria, Mallorca. Maar ook op de knallende party’s van Turkije tot aan Griekenland. Ook de radio speelt een grote rol in Roy zijn carrière, op het commerciële radio station Simone FM presenteert Roy dagelijks zijn eigen radio show ‘Roy op je radio’.

DJ Roy mag zich met trots een award winning DJ noemen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen. ‘Winnaar Beste Café Dj Van Nederland’, ‘Publieksprijs Beste Café Dj Van Nederland’ en ‘Winnaar Party Award Populairste Dj Van Nederland’.

Altijd en overal muziek!
Door eigen producties en samenwerkingen met verschillende artiesten heeft DJ Roy de nummers ‘Idioot’ (samen met Mooi Wark en Stefan Leur), ‘In de blote kont’ (samen met Mooi Wark), ‘Over 100 jaar’ (samen met Lawineboys), ‘World On Fire’, ‘Sta Op!’ (samen met Dikdakkers) en ‘Frozen’ (The Dirtystylers). Een echte allrounder, van kroegen, zalen en discotheken, tot de grootse evenementen zoals bv het Sunsation Festival in Groningen, het Retropop festival in Emmen en alle Pump up the 90s feesten in Emmen en Assen. Er is geen ontkomen aan, Dj Roy moet je zien, voelen en beleven! Ook dit jaar is hij weer drie dagen van de partij tijdens Pleinpop.nl 2018!