Heb je een vraag over je bezoek aan Pleinpop.nl? Kijk dan eerst even of je vraag hierbij staat. Bij de Huisregels vind je ook informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een bericht naar info@pleinpop.nl.

Waar zijn de gevonden/verloren voorwerpen?

Ben je iets vergeten of verloren? Of heb je iets gevonden? Stuur dan een berichtje naar info@pleinpop.nl met een duidelijke omschrijving of foto.

Is de kaartverkoop voor Pleinpop.nl 2023 al gestart?

Nee, nog niet. Houd onze socials en website in de gaten, daarop laten we weten wanneer de kaartverkoop start.  Je bestelt je tickets dan eenvoudig online via www.pleinpop.nl/tickets. Je kunt ook meteen munten mee bestellen, deze liggen dan voor je klaar bij de muntenkassa.

Ik ben mijn kaartje kwijt. Wat nu?

Als je een papieren kaartje had, dan heb je helaas pech en kunnen we niks meer voor je doen. Heb je je kaarten online besteld, dan heb je ze in je mail gehad. Nog steeds spoorloos? Via www.ticketopvragen.nl kun je zelf met de gegevens van je bankafschrift weer nieuwe tickets opvragen.

Hoe laat treden de artiesten op?

We kunnen geen exacte tijden geven, maar op deze pagina vind je de openingstijden en de volgorde van de artiesten: https://pleinpop.nl/aanvangstijden/

Waar kan ik parkeren?

Als je met de auto komt kun je parkeren op het Burgemeester Baltussenplein bij de kerk en in de omliggende straten (tenzij er een parkeerverbod is aangegeven natuurlijk). Op het Pleinpop.nl-terrein is ook een fietsenstalling.

Is er een garderobe?

Ja, er is een bewaakte garderobe. Uiteraard wel op eigen risico. De garderobe wordt bemenst door vrijwilligers van twee goede doelen in ons dorp. De opbrengst van de garderobe gaat naar hen. Dus neem gerust een extra jas of tas mee ;-).

Kan ik mijn kaartje ruilen voor een ticket voor een andere dag of een combikaart?

Nee, dit gaat helaas niet. Dit heeft te maken met het online ticketsysteem en de administratie die daaraan hangt. Ook papieren kaarten kun je niet ruilen, we trekken daarin één lijn.

Hoe zit het met tickets voor kinderen?

Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Voor de vrijdag en de zaterdag moet er voor kinderen ook een kaartje gekocht worden.

Kan ik mijn combikaart met iemand delen?

Nee, dit gaat niet. Je krijgt op vrijdagavond een bandje om en dit blijft het hele weekend je toegangsbewijs. Een bandje dat is opengeknipt en opnieuw geplakt is niet meer geldig.

Zijn er rolstoelplaatsen?

Ja, er zijn speciale rolstoelplaatsen. Wil je hier gebruik van maken? Laat het dan even weten via info@pleinpop.nl, dan weten we met hoeveel plaatsen we rekening moeten houden. Er is een ook een invalidentoilet aanwezig op het terrein.