Heb je een vraag over je bezoek aan Pleinpop.nl? Kijk dan eerst even of je vraag hierbij staat. Bij de Huisregels vind je ook informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een bericht naar info@pleinpop.nl.

Waar zijn de gevonden/verloren voorwerpen?

Ben je iets vergeten of verloren? Of heb je iets gevonden? Stuur dan een berichtje naar info@pleinpop.nl met een duidelijke omschrijving of foto.

Is de kaartverkoop voor Pleinpop.nl 2025 al gestart?

Nee, houd onze socials en website in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Ik heb een vraag over online kaarten.

Heb je online kaarten gekocht en heb je daar een vraag over? Kijk dan eerst of je vraag op de servicepagina van onze partner YourTicketProvider staat. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@pleinpop.nl.

Waarom moet ik mijn kaartje personaliseren?

Net als bij veel evenementen vragen we je je digitale kaartje te personaliseren, dus op naam te zetten. Dit doe je via de link die je daarvoor krijgt. Dit kun je tot een dag van tevoren doen. We gebruiken je e-mailadres om je op de hoogte te houden van belangrijke of handige informatie voor je bezoek aan Pleinpop.nl. Ook krijg je een mailtje als de kaartverkoop start, zodat je er als trouwe bezoeker snel bij bent.

Ik wil mijn online kaartje doorverkopen of een kaartje van iemand overnemen. Hoe kan ik dat het beste doen?

De veiligste manier is via SecureSwap van TicketSwap. De code van je ticket wordt dan ongeldig gemaakt en de nieuwe koper krijgt een nieuwe unieke code. Meer weten? Kijk op de servicepagina van onze partner YourTicketProvider.

Kan ik ook nog een papieren kaartje kopen?

Jazeker, dat kan bij De Tingieterij en Dorpshuis De Hucht in Alphen en bij GBI Dick Smits in Dreumel. Als de verkoop start, vind je ze ook direct bij de voorverkoopadressen.

Ik ben mijn kaartje kwijt. Wat nu?

Als je een papieren kaartje had, dan heb je helaas pech en kunnen we niks meer voor je doen. Heb je je kaarten online besteld, dan heb je ze in je mail gehad. Nog steeds spoorloos? Via www.ticketopvragen.nl kun je zelf met de gegevens van je bankafschrift weer nieuwe tickets opvragen.

Hoe laat treden de artiesten op?

Die info vind je een week voor Pleinpop.nl in de timetable. De genoemde tijden zijn altijd onder voorbehoud.

Waar kan ik parkeren?

Als je met de auto komt kun je parkeren op het Burgemeester Baltussenplein bij de kerk en in de omliggende straten (tenzij er een parkeerverbod is aangegeven natuurlijk). Op het Pleinpop.nl-terrein is ook een (onbewaakte) fietsenstalling. Kijk voor alle informatie over de bereikbaarheid en vervoer bij Route & Contact.

Is er een garderobe?

Ja, er is een bewaakte garderobe. Uiteraard wel op eigen risico. De garderobe wordt bemenst door vrijwilligers van drie goede doelen in ons dorp. De opbrengst van de garderobe gaat naar hen. Dus neem gerust een extra jas of tas mee ;-).

Kan ik mijn kaartje ruilen voor een ticket voor een andere dag of een combikaart?

Nee, dit gaat helaas niet. Dit heeft te maken met het online ticketsysteem en de administratie die daaraan hangt. Ook papieren kaarten kun je niet ruilen, we trekken daarin één lijn.

Hoe zit het met tickets voor kinderen?

Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Voor de vrijdag en de zaterdag moet er voor kinderen ook een kaartje gekocht worden.

Kan ik mijn combikaart met iemand delen?

Nee, dit gaat niet. Je krijgt op vrijdagavond een bandje om en dit blijft het hele weekend je toegangsbewijs. Een bandje dat is opengeknipt en opnieuw geplakt is niet meer geldig.

Zijn er rolstoelplaatsen?

Ja, er zijn speciale rolstoelplaatsen. Wil je hier gebruik van maken? Laat het dan even weten via info@pleinpop.nl, dan weten we met hoeveel plaatsen we rekening moeten houden. Er is ook een invalidentoilet aanwezig op het terrein.

Mag je vapen in de tent?

Nee, vapes en e-sigaretten vallen onder het wettelijke rookverbod. Als je binnen rookt, dan kan je de toegang ontzegd worden en moet je het terrein af. Buiten de tent is roken wel toegestaan.

Mag je alcoholvrij bier bestellen en/of drinken als je nog geen 18 jaar bent?

Nee, we kunnen in het glas het verschil niet zien tussen een alcoholvrij biertje en een gewoon biertje. Daarom kun je alcoholvrij bier alleen bestellen met een 18+ bandje.