Pleinpop.nl klaar voor de toekomst!

Komend jaar viert Pleinpop.nl haar 20e verjaardag. Een moment om bij stil te staan, even terug te kijken naar de afgelopen jaren, maar vooral ook vooruit kijken. En we hebben groot nieuws!

De volgende editie van Pleinpop.nl is op 3, 4 en 5 april 2020 en voor het eerst op een andere, bijzonder mooie locatie in Alphen. Aan de Kerkdijk 5, dichtbij het plein, aan de Maas. In de volksmond beter bekend als de loswal. Na 19 jaar op het plein, heeft de organisatie besloten om de locatie te verplaatsen naar een plek waar een andere, nieuwere tent kan staan. De huidige tent is namelijk aan vervanging toe. Deze plek heeft alles in zich om een goede, ruime en veilige feestlocatie te zijn. Hiermee is Pleinpop.nl klaar voor de toekomst.

Uitbreiding team
Daarnaast is het team van Pleinpop.nl uitgebreid met Lindy van Oss en Jesse Fenten. Ook Anky van Wichen gaat de organisatie achter de schermen ondersteunen. We zijn enorm blij met deze hulp en mooie aanvulling van het team. We hebben elkaar nodig om het evenement ook aankomende jaren weer tot een succes te maken.

Pleinpop.nl is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een groot muziekfestival voor jong en oud met nog altijd de dorpse gezelligheid. Waar bekende, grote en veelbelovende artiesten op het podium staan en waar duizenden mensen uit de regio samen feest vieren.

Binnenkort wordt het programma van 2020 bekend gemaakt via social media. Dus houd Facebook en Instagram goed in de gaten.