TINO MARTIN

TINO MARTIN

TINO MARTIN

Geliefd bij jong en oud!

Tino Martin komt al vanaf zijn 14e jaar in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. Dit is in 1998. Hij zingt deze avond een nummer mee met de band en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit is wat hij de rest van zijn leven wil doen. Op 16-jarige leeftijd wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio. Vanaf dat moment gaat alles in sneltreinvaart.

Hij treedt op in binnen- en buitenland en ontwikkelt zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. In 2009 vestigt Tino Martin definitief zijn naam als ‘live-artiest’ door een aantal uitverkochte optredens. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af en resulteert in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. Een meezinger van ongekende kwaliteit.

Geliefd bij jong en oud
In 2014 verschijnen drie nieuwe singels ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet mij vallen’. 2015 was een bijzonder succesvol jaar voor Tino Martin. Hij staat tweemaal in een uitverkochte Schouwburg in Amstelveen en hij ontvangt de ultieme bekroning een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Een artiest geliefd bij jong en oud. In 2016 staat hij in een uitverkochte Heineken Music Hall. Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore.
Dit jaar, in 2017, stond hij in een uitverkocht Ziggo Dome. De singles ‘Later als ik groter ben’ en ‘Blijf bij mij’ worden uitgebracht en scoren goed. In 2018 staat hij in Koninklijk Theater Carré, het AFAs Circustheater en…..op Pleinpop.nl in Alphen!