ANDRE HAZES – live met band

ANDRE HAZES – live met band

ANDRE HAZES – live met band

Zijn aanstekelijke energie knalt van het podium

Twee jaar geleden zette hij de PLEINPOP-tent al volledig op zijn kop, dus alle reden om deze geliefde zanger opnieuw uit te nodigen. Natuurlijk blijft hij altijd ‘de zoon van’, maar de jonge André Hazes mag zich inmiddels zelf een van de beste zangers van Nederland noemen.

Hij was nog maar 13 toen hij zijn eerste nummer 1-hit scoorde: ‘Bedankt mijn vriend’. In 2014 omarmde het grote publiek hem na zijn deelname aan ‘De Beste Zangers’. Hij zong het nummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ van zijn vader. En daarmee kickstartte hij zijn succesvolle carrière. De concerten van André Hazes in Rotterdam Ahoy zijn inmiddels een traditie en een doorslaand succes. In 2020 staat hij voor het vierde jaar op rij op deze magische plek, met een gloednieuw concert: De Avond van je Leven.

André werkt hard, maar geniet ook onwijs. En die energie knalt van het podium als hij optreedt. Met een gevarieerd repertoire waarin hij zijn eigen mooie ballads en aanstekelijke uptempo meezingers afwisselt met de klassiekers van zijn pa. Met zijn eigen hits boort hij weer een hele nieuwe generatie Hazes-fans aan, een kleine greep: ‘Leef’, ‘Ik haal alles uit het leven’, ‘Wie kan mij vertellen…’ en ‘Verslaafd aan jou’.