JANNES

JANNES

JANNES

Een gewone jongen, die toevallig zingt!

De koning van de piratenfeesten. Jannes is een jongen van het volk, zijn Nederlandse knallers zijn dan ook geliefde meezingers.
Allereerst werd er in eigen beheer een CD-single opgenomen. De single werd een redelijk succes. Het album ‘Bella Bianca’ werd ook in eigen beheer opgenomen. Na een leuk succes met de verkoop van dit album, werd besloten om een tweede album te gaan maken. Sinds die tijd brengt Jannes elk jaar een nieuwe cd uit. Dit maakt hem tot één van de productiefste artiesten van Nederland.

Lach, Leef en Geniet
In 2016 kwam zijn album ‘Onderweg Naar Jou’ uit. En aan het eind van dat jaar ontvangt hij hiervoor een gouden plaat. Met zijn nummer ‘Zwevend Naar ’t Geluk’ staat Jannes op nummer 1 van de top 1500 op RadioNL. Hij heeft inmiddels vele grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. Een man van het volk. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’.
Jannes wordt zeer veel gedraaid op de lokale, regionale en commerciële zenders. Op vele feesten en Hollandse avonden treed Jannes op en hij is dé publiekstrekker op vele plaatsen en zomerfeesten. Lach, Leef en Geniet. Woorden die de levenshouding van Jannes tekenen. Het einde is nog lang niet in zicht en Nederland zal vast nog veel van hem horen! In ieder geval zal hij er tijdens Pleinpop.nl 2018 weer een enorm feest van maken.