HET FEESTTEAM

HET FEESTTEAM

HET FEESTTEAM

Van 0 tot feest in 10 seconden!

Het Feestteam, gevormd door Stan en Frank, weet sinds 1999 met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. Het duo heeft tijdens optredens maar één doel: Groot feest maken! De award ‘de beste feestact van Nederland’ hebben de heren al meerdere keren mogen ontvangen. Hun slogan is: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest’.

Van 0 tot feest in 10 seconden!
Het Feestteam weet met goede feestmuziek en een superstrakke podium-act het publiek te raken. Een glimlach verschijnt op ieders gezicht, alle handen gaan in de lucht en iedereen gaat mee in de aanstekelijke feeststemming. De act straalt alleen maar positiviteit uit. Met nummers als ‘Ik neem je mee’ en ‘Stuiterbal’, brengen ze gezelligheid ten top en een goede sfeer! Het Feestteam is regelmatig op televisie te zien en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook zijn ze landelijk bekend met optredens op het Museumplein tijdens Koningsdag, in de Amsterdam Arena, de Kuip, het Gelredome en de Ahoy.

Met een voortdurend wisselende show zal het zeker lukken om iedere keer opnieuw de feesttent op zijn kop te zetten. Dat zal zeker ook gaan gebeuren tijdens Pleinpop.nl 2018!