Pleinpop.nl schuift een jaar door

ALPHEN – Het zal geen verrassing zijn, maar gezien de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om Pleinpop in april 2021 door te laten gaan. Daarom is besloten om het Maas en Waalse muziekfestival door te schuiven naar 8-9-10 april 2022.

Team Pleinpop.nl vindt het ontzettend jammer voor alle betrokkenen dat het festival voor de tweede keer moet worden uitgesteld vanwege corona. Bezoekers, vrijwilligers, leveranciers, sponsoren en artiesten voelen zich altijd erg betrokken en komen graag naar het driedaagse Alphse muziekfeest.  Achter de schermen blijft de organisatie actief en bereiden ze zich voor op een nieuwe editie van Pleinpop.nl op 8-9-10 april 2022.

20ste editie in 2022
In 2022 viert Pleinpop.nl alsnog haar 20ste editie. Voor het eerst op de nieuwe locatie, aan Kerkdijk 5 in Alphen. De line-up van artiesten blijft zoveel mogelijk hetzelfde.

Kaarten blijven geldig
De kaarten van 2020 blijven geldig voor de editie van 2022. Wanneer de kaartverkoop voor de editie van 2022 start is nog niet bekend, deze informatie volgt te zijner tijd via lokale en sociale media.