Goed nieuws: Pleinpop komt terug in 2021!

Zoals jullie vast weten gaat Pleinpop.nl 2020 niet door vanwege de maatregelen rond de aanpak van het corona-virus. We hadden even wat tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en dingen te regelen, maar nu kunnen we melden dat Pleinpop.nl doorgaat in 2021. Dus zet alvast in je agenda voor volgend jaar: Pleinpop.nl op 9-10-11 april!

Kaarten blijven geldig

Je kaarten blijven gewoon geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. En het fijne is: je bent al verzekerd van kaarten! Wil je toch je kaarten inleveren? Dan kan dat. Stuur een mail naar info@pleinpop.nl en we nemen contact met je op voor de afhandeling. Je kunt je tickets inleveren tot woensdag 22 april 2020.

Munten besteld?

Ook je muntenbestelling blijft gewoon staan tot volgend jaar. Zo naar binnen en meteen door naar de bar!

Bedankt!

Een groot dankjewel voor onze leveranciers, sponsors, artiesten, de gemeente, de vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers. Bedankt dat iedereen zo begaan, meelevend en begripvol is geweest de afgelopen dagen. Dat doet ons goed.

Tot ziens op Pleinpop 2021

We wensen jullie veel gezondheid toe deze periode en we zien elkaar op Pleinpop.nl 2021. Houd onze website en social media in de gaten voor de line-up, we gaan ons best doen er weer een mooi feestweekend van te maken!

Team Pleinpop.nl