Davina Michelle op 20e editie Pleinpop.nl

ALPHEN GLD – Na twee afgelaste edities staat iedereen in de startblokken voor Pleinpop.nl 2022. En met Davina Michelle als nieuwe headliner belooft de 20e editie nu al een legendarische te worden. Andere grote namen zijn Maan (met band), Tino Martin, Samantha Steenwijk, ABBA Fever en het Feestteam. Samen met DJ Roy, de duizenden bezoekers én vele vrijwilligers zorgen zij weer voor een onvergetelijk knalfeest op 8-9-10 april in Alphen aan de Maas. De kaartverkoop start binnenkort.

Vrijdag 8 april
Deze avond staat in het teken van grootse live-bands: de bekroonde tribute-band ABBA Fever, de zeer talentvolle zangeres Maan met haar band en dé artiest van dit moment: Davina Michelle. Sinds haar cover van P!nk en haar deelname aan De Beste Zangers kan ze rekenen op vele fans. Maar na een paar monsterhits, haar optredens bij het Eurovisie Songfestival en haar vertolking van het Nederlands volkslied bij de Grandprix van Zandvoort is heel Nederland onder de indruk van haar. Op vrijdagavond komt ze met haar band naar Pleinpop.nl.

Zaterdag 9 april
Sinds een aantal jaar is de zaterdagavond steeds meer een Hollandse avond geworden, met Nederlandstalige muziek in allerlei genres: van volksmuziek tot feestknallers. Dit jaar presenteert Pleinpop.nl met trots deze grootheden in het Nederlandse genre: Tino Martin, Samantha Steenwijk, Zanger Kafke, John West, Jannes en de Gebroeders Ko.

Zondag 10 april
Binnen drie tellen is het feest aan met deze topband: PROOST! Stageflames, confettikanonnen en…120 superhits die iedereen keihard meezingt en/of meespringt. Om het feest compleet te maken bestijgen Wesly Bronkhorst en Het Feestteam het podium tijdens de gezelligste zondagmiddag van Maas & Waal.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start binnenkort. De datum wordt bekendgemaakt via social media. Kaarten bestel je eenvoudig online. Ook munten bestel je in één moeite mee.

Nieuwe locatie
De 20e editie vindt plaats op een nieuwe locatie, op een steenworp afstand van het plein: aan de Kerkdijk bij de loswal. Deze locatie heeft volgens de organisatie alles in zich om een goede, ruime en veilige feestlocatie te zijn. Op deze bijzondere plek aan de Maas is er bovendien meer ruimte om een nieuwere tent te plaatsen waarmee Pleinpop.nl nog jaren vooruit kan.

20 jaar Pleinpop
Pleinpop.nl is in twee decennia uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een groot muziekfestival voor jong en oud met nog altijd de dorpse gezelligheid. Waar bekende, grote en veelbelovende artiesten op het podium staan en waar duizenden mensen uit de regio samen feest vieren. Meer informatie over de artiesten en andere praktische info vind je op de website.