Benefietconcert van Orkest Koninklijke Luchtmacht

Op donderdag 13 april organiseert Rotaryclub Maas en Waal, in samenwerking met Pleinpop.nl, een swingend benefietconcert met medewerking van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Alle opbrengsten van de avond zijn bestemd voor de aanschaf van AED’s. Zo zorgen we met elkaar voor een betrouwbaar en levensreddend systeem in Alphen!

Unieke samenwerking

Rotaryclub Maas en Waal en Pleinpop slaan dit jaar de handen ineen voor een muzikale traktatie. Pleinpop biedt het podium en Rotary zorgt voor het programma in samenwerking met Orkest Koninklijke Luchtmacht. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om een fantastisch swingend concert te organiseren, maar ook om een goed doel te steunen: namelijk de aanschaf van een aantal AED’s en het faciliteren van trainingen voor het gebruik hiervan. Door het concert te bezoeken op donderdag 13 april werkt ook ú hieraan mee.

The Jukebox: Pick wat we play!

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht bestaat uit 48 topmusici onder leiding van chef-dirigent Patrick Curfs. Het orkest heeft een breed repertoire dat varieert van jazz tot soul, van pop tot klassieke muziek, waardoor er keer op keer een uniek programma ten gehore wordt gebracht. Bovendien: de bezoekers bepalen zélf wat die avond gespeeld wordt met behulp van een playlist uit ‘The Jukebox’. Iedere bezoeker kan een tophit uit de jeugd of een mooie filmtrack laten spelen; er kan gekozen worden voor een favoriete meezinger of een romantische love song. Zo genieten de gasten samen met de orkestleden tijdens ‘The Jukebox’ van vele muzikale hoogtepunten. Het motto die avond is dan ook: Pick what we play!

Kaartverkoop

Tickets kosten € 10,-  en zijn online te bestellen of te koop in Alphen bij De Tingieterij en Dorpshuis De Hucht, of bij GBI Dick Smits in Dreumel. Alle opbrengsten van deze avond komen ten goede aan het goede doel, namelijk de aanschaf van een aantal AED-apparaten. Daarnaast besteden we een deel van de opbrengsten aan training voor het gebruik van deze levensreddende AED-apparaten.