JOHN DE BEVER

JOHN DE BEVER

JOHN DE BEVER

Al jarenlang een rasartiest!

‘Johnny’ wordt in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Vervolgens zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht van ‘Als ik later eens trouw’. Dan wordt John de Bever in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië, een heel ander talent van John. Hij speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, maar ook bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

In 2006 komt hij terug als zanger met het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder. Een unieke hitprestatie volgt in 2010, wanneer hij met twee tracks van één single genoteerd staat in de Dutch Single Top 100! Een unieke prestatie, alleen The Beattles gingen hem voor!

Ieder optreden wordt een feest
Eind 2011 wordt ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ opnieuw uitgebracht en wordt opnieuw een hit! En in 2012 wordt er een nieuw zangduo geboren: John de Bever en Charlene presenteren de door Emile Hartkamp geschreven single ‘Als je alles hebt’ (‘TROS Muziekfeest op het Plein’). Het gaat goed met de carrière van John de Bever, in januari 2013 behaald ‘Het gaat om Liefde’ de 11e plaats in de Single TOP100 en de 1e plaats in de Sterren.nl TOP20! Ook is de charmezanger special guest tijdens het concert van Marianne Weber in het AFAS Circustheater. Hij weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. John de Bever is al jarenlang een rasartiest en dat zal hij laten horen tijdens Pleinpop.nl 2017!