VINZZENT

VINZZENT

VINZZENT

Aanstekelijke feelgood muziek

Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek, als zanger, componist en als studiotechnicus. Na een aantal jaren intensief met zang bezig te zijn geweest, besloot hij zich te concentreren op zijn eigen opnamestudio en het componeren van muziek. Het werk achter de schermen leverde hem samenwerkingen op met de top van de Nederlandse muzikanten, songwriters en artiesten. En het begon toch weer te kriebelen; Vinzzent besloot opnieuw te kiezen voor zijn passie: zingen.

Aanstekelijke feelgood muziek
Gote hits scoorde hij met nummers als ‘Dansé Dansé’, ‘Laat met gaan’, ‘Alles wat ik hebben wil’, ‘Groen’en ‘Niet morgen maar vandaag’. Het nummer dat voor zijn absolute doorbraak zorgde is natuurlijk: ‘Dromendans’. Met zijn diep warme stem en ‘good looks’ heeft Vinzzent zich ontpopt tot een gerespecteerd live artiest. Menig hart gaat sneller kloppen en alle zalen gaan op zijn kop tijdens zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zijn zelfgeschreven nummers. Kortom, Vinzzent is een raspaardje onder de rasartiesten!

Vinzzent voert de welbekende “feel good sound” door in de single: ‘De liefde leeft in mij’. En in 2014 komt er weer een fantastische single uit van hem ‘Vrijdag is vrij’.