SNOLLEBOLLEKES

SNOLLEBOLLEKES

SNOLLEBOLLEKES

Gegarandeerd groot feest!

1985 was het jaar dat Snollebollekes werd geboren. Al snel werd duidelijk dat deze kleine jongen gemaakt was voor de showbizz. De act Snollebollekes is ontstaan toen een oplettende platenbaas het talent opmerkte. Dat zorgde voor een ontmoeting met Jurjen Gofers en DJ Maurice. Ze hebben hetzelfde gevoel voor humor, onzin, entertainment en voor muziek. De gedeelde passie voor carnaval en feestmuziek maakte het compleet en de act Snollebollekes werd een feit.

De eerste hit zal je zeker wel kennen, dat is namelijk ‘Vrouwkes’. Dit nummer is meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube en werd uitgeroepen tot Partyhit van 2013. Er ontstond een opvolger van ‘Vrouwkes’, namelijk ‘Snollebollekes (schudden met da kontje)’ en dat werd wederom een groot succes. Deze hit kreeg 1 miljoen views en werd ook nog eens carnavalskraker van 2014!
Afgelopen jaren stonden er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma. Niet alleen in Nederland maar ook langs de kusten van Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar heeft Snollebollekes de tent op zijn kop gezet. Snollebollekes komt ook met de meezingers ‘Hoempapa’, ‘Springen Nondeju’, ‘Links Rechts’ en ‘Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet’. Een week voor Pleinpop.nl verzorgt Snollebollekes een uitverkocht stadionconcert in het Geldredome. Kortom, door Snollebollekes zijn we verzekerd van groot feest in Alphen op zondag 7 april.