RENÉ SCHUURMANS

RENÉ SCHUURMANS

RENÉ SCHUURMANS

Zijn carrière gaat als een trein!

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, pleinfeesten, in feesttenten, bedrijfsfeesten en mega festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans.

Bij het horen van de nieuwe single van Rene Schuurmans wil je ‘hé, doe niet zo sexy’, van de daken schreeuwen. Deze gigantische nieuwe feestplaat maakt van elk feest een “Feest der Feesten” en laat de tap rijkelijk stromen. Dat dit nummer weer van eigen hand komt, herken, hoor en voel je door  de typische feel-good “Schuurmans”-sfeer.

Hits zoals, ‘Bij ons in Brabant’, ‘Laat de zon in je hart’, ‘Hela, Ho’, ‘Als ik haar zie’, ‘Ik ben nou eenmaal zo’ en ‘Mooie meisjes’ heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening is.