fbpx

DJ ROY

DJ ROY

DJ ROY

Roy Keuter, is als DJ Roy bekend in het Nederlandse uitgaansleven. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds één van de meest geboekte dj’s van Nederland en draait hij in het hele land én daarbuiten.

DJ Roy mag zich met trots een award winning DJ noemen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen. ‘Winnaar Beste Café Dj Van Nederland’, ‘Publieksprijs Beste Café Dj Van Nederland’ en ‘Winnaar Party Award Populairste Dj Van Nederland’.

Altijd en overal muziek!
Door eigen producties en samenwerkingen met verschillende artiesten heeft DJ Roy de nummers ‘Idioot’ (samen met Mooi Wark en Stefan Leur), ‘In de blote kont’ (samen met Mooi Wark), ‘Over 100 jaar’ (samen met Lawineboys), ‘World On Fire’, ‘Sta Op!’ (samen met Dikdakkers) en ‘Frozen’ (The Dirtystylers). Een echte allrounder, van kroegen, zalen en discotheken, tot de grootse evenementen zoals bijvoorbeeld het Sunsation Festival in Groningen. Er is geen ontkomen aan, DJ Roy moet je zien, voelen en beleven! Ook dit jaar is hij weer drie dagen van de partij tijdens Pleinpop.nl 2024!