BLOF

BLOF

BLOF

Één van de meest succesvolle bands!

BLØF wordt in 1992 opgericht door Peter Slager, Paskal Jakobsen, Bas Kennis en Henk Tjoonk. Een gedeeld passie voor Nederlandstalige liedjes met poëtische teksten vormt de basis voor de muziek van deze populaire Zeeuwse groep. In 1998 verschijnt de single ‘Liefs Uit Londen’, gevolgd door ‘Aan De Kust’ en ‘Wat Zou Je Doen?’. Ook single ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’ wordt al snel bekroond met platina. De groep scoort in 2003 en 2004 wederom grote hits met als mijlpaal het enorme succes van de single ‘Holiday in Spain’. Een duet met de wereldberoemde Amerikaanse band The Counting Crows.

In 2006 brengt BLØF UMOJA uit, een muzikale wereldreis. Een samenwerking met artiesten uit de hele wereld en zo aandacht vraagt voor internationale problemen, zoals het gebrek aan schoon drinkwater en de verspreiding van AIDS. Via UMOJA hoopt BLØF ook anderen bewust te maken van de wereld om hen heen.
Één van de meest succesvolle bands van Nederland en ze komen op vrijdag 6 april 2018 naar Alphen. Dit mag je zeker niet missen!