THE DIRTY DADDIES

THE DIRTY DADDIES

THE DIRTY DADDIES

Dé ultieme festival act!

Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen, The Dirty Daddies! Na twee jaar zijn The Dirty Daddies uitgegroeid tot dé ultieme festivalact. Met meer dan 200 shows in de benen zal het je niet verbazen dat deze 7-koppige spektakelband een geolied monster is geworden dat elk feest op haar grondvesten laat schudden.

Tijdens de live show worden hits op je afgevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. De top-2000 die als een tornado over een zingende, springende en hossende menigte raast. Het volledig in het wit getooide gezelschap speelt met hetzelfde gemak elke feesttent, elk festival en alle clubs van Nederland en omstreken plat.

Hits gaan in de dirty blender.

The Dirty Daddies gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Ook de foute uitstapjes links en rechts zullen zeker niet ontbreken.

Dansschoen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht, tijdens Pleinpop.nl 2017!