SNOLLEBOLLEKES

SNOLLEBOLLEKES

SNOLLEBOLLEKES

Een act die niet mag ontbreken in een feesttent!

Hoewel de naam suggereert dat er meerdere mensen op het podium staan bestaat de act Snollebollekes uit één persoon. In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.

Feest met de hoofdletter ‘V’
Met dé carnavalshit van 2013 en 2014 op zak, is de act Snollebollekes niet meer uit het feestcircuit weg te denken. Na ‘Vrouwkes’ had Snollebollekes nog een aantal andere feesthits zoals: ‘Snollebolleke’ en ‘Bam-Bam’. In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations. Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor ‘Vrouwkes’.

Snollebollekes staat op veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en in feesttenten. Met Het wordt gegarandeerd Feest met een hoofdletter ‘V’ tijdens Pleinpop.nl 2017.