FRANS BAUER

FRANS BAUER

FRANS BAUER

Al van jongs af aan is zingen is zijn passie!

Frans Bauer wordt in 1973 geboren in Roosendaal, als klein jongetje wil hij maar één ding: zanger worden. Op zijn 9e brengt hij zelf zijn eerste single uit in een oplage van 500 stuks en twee jaar later begint hij met zanglessen. Tot zijn 15e brengt hij ieder jaar een single uit in eigen beheer, waar hij persoonlijk mee langs de deuren gaat. Op die manier bouwt hij een trouwe groep fans op. Hij krijgt landelijke bekendheid door zijn optredens in het populaire datingprogramma All You Need is Love.

Bijzonder gewaardeerd en betrokken
Frans Bauer staat in het hele land bekend om z’n vriendelijke karakter. De realityshow die werd uitgezonden rondom Frans en z’n gezin onderstreepte dat nogmaals, Frans is iemand die ontzettend betrokken is bij z’n fans!

De hitsingle ‘Als sterren aan de hemel staan’ betekende Frans’ definitieve doorbraak en daarna zou alles wat hij aanraakte veranderen in goud en platina.

Dat Frans bijzonder gewaardeerd wordt blijkt niet alleen uit de gouden en platina platen die hij ontving en de uitverkochte concerten, maar ook uit de vak- en publieksprijzen die hij in de loop der jaren heeft mogen ontvangen. Zo is hij in 1995 onderscheiden met de Zilveren Harp en ontving hij twee achtereenvolgende jaren (2000 en 2001) de publieksprijs voor de beste zanger van het jaar “De Rembrandt Award”. En in 2017 komt hij naar Alphen om tijdens Pleinpop.nl een groot feest te maken.