DJ ROY

DJ ROY

DJ ROY

Altijd, en overal muziek!

Roy Keuter, beter bekend als Dj Roy, is een bekende naam in het Nederlandse uitgaansleven. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds 1 van de meest geboekte dj’s van Nederland en draait deze enthousiaste professional nog steeds op heel veel verschillende podia’s.

Van grote en bekende feesten zoals het grootste Apres Ski evenement van Europa de ‘Go Apres Ski’, en Hardstyle feesten zoals ‘The Kings of Hardstyle’ als ‘The Dirtystylers’, maar ook wekelijks in bekendere zaken in Nederland zoals ‘Cafe Het Feest’ in Groningen. Meerdere nachten per week is Roy onderweg van Noord tot Zuid Nederland, maar ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa’s, Gran Canaria en Mallorca, en knallende party’s van Turkije tot aan Griekenland.

Ook de radio speelde een grote rol in Roy zijn carrière, op het commerciële radio station Simone FM presenteerde Roy 4 jaar lang zijn eigen radio show ‘ Roy op je radio’. Dj Roy mag zich met trots een award winning Dj noemen. Hij heeft prijzen gewonnen als ‘Winnaar Beste Café Dj van Nederland’, ‘Publieksprijs Beste Café Dj van Nederland’ en ‘Winnaar Party Award Populairste Dj van Nederland’.

Een allrounder, een party animal
Hits waar je Roy van kunt kennen ‘Mooi Wark, ‘Idioot’, ‘In de blote kont’, ‘Over 100 Jaar gemaakt’, ‘World On Fire’, ‘Sta Op!’ en ‘Frozen’. Een allrounder, een party animal, van kroegen, zalen en discotheken, naar grote NL’s-talige evenementen zoals bv het Sunsation Festival in Groningen tot vaste waarde op Pleinpop.nl. Ook het Retropop festival in Emmen en alle Pump up the 90s feesten in Emmen en Assen. Tevens host hij met eigen grote shows jaarlijks verschillende grote pleinen, zoals ‘De Nacht Van Stadskanaal’ op het raadhuisplein, en het Koningsdag feest op het grote kerkplein in Hoogeveen. Er is geen ontkomen aan, Dj Roy moet je zien, voelen en beleven! Dj Roy = Feest!